Behúzta a rangadót a PMFC, hazai pályán két góllal legyőzte szombaton a Szegedet

2017. november 25. szombat 14:52

Behúzta a rangadót a PMFC, hazai pályán két góllal legyőzte szombaton a Szegedet

Jól sikerült az idényzáró: a Munkás nagy csatában legyőzte közvetlen riválisát, a SZEOL SC-t, így négy pontra nőtt a két csapat közötti különbség. 


Pécsett rendezték szombaton az NB III Közép-csoport 16. fordulójának rangadóját, a MPFC egyik legfőbb riválisát, a SZEOL SC gárdáját fogadta.

A szegediek augusztusban borsot tudtak törni a pécsiek orra alá, ráadásul a két együttes között csupán egy pont volt a különbség a táblázaton a mérkőzést megelőzően.
A végén azonban már négy, ugyanis a PMFC legyűrte ellenfelét.

Az első félidőben több helyzet is adódott a hazaiak előtt, azonban jó darabig nem sikerült gólra váltani ezeket, a szegediek kapusa Leindler hárítani tudott.

Mígnem a 32. percben már ő sem tudott segíteni, Szabó kapott remek labdát, majd balról, éles szögből a laposan a hálóba lőtt.

Egy perccel később Wittrédit sérülés miatt le kellett cserélni, Mojzer váltotta. Továbbra is támadásban maradt a Pécs, több ígéretes helyzet is kihasználatlan maradt, így marad a szünetre az egygólos hazai előny.

A második negyvenöt percben is a PMFC volt kezdeményezőbb, a fejesek és a lövések ekkor azonban nem találtak utat a hálóba.

A 82. percben Kollert buktatták a 16-oson belül, a játékvezető befújta a büntetőt, amit a sértett magabiztosan értékesített.

Ezzel el is dőlt a meccs, a Munkás megérdemelten nyerte meg a rangadót.

EQM