Az otthonában még veretlen Dunaújvároshoz látogat a PMFC, kemény dió lesz

2017. szeptember 30. szombat 11:56

Az otthonában még veretlen Dunaújvároshoz látogat a PMFC, kemény dió lesz

Két, legutóbbi három bajnokiját egyaránt megnyerő együttes csatázik egymás ellen szeptember 30-án, szombaton 18:00 órától az NB III Közép-csoport 8. fordulójában. Jelen esetben a Dunaújváros - PMFC ütközetről van szó, ami kétségkívül a szezon eddigi egyik legkomolyabb mérkőzésének ígérkezik mindkét hétvégén pályára lépő klubcsapat számára. 

 

Hét forduló elteltével a 3. helyen áll a Dobos Barna edzette Duna-parti gárda. A szezont a Hódmezővásárhely ellen elért döntetlennel (1-1) kezdték, majd Szentlőrincen nyertek (1-2). A harmadik körben a Szekszárd ellen ismét sikerült győzniük (2-0), ám ezt követően pont nélkül maradtak a szomszédvári Iváncsa vendégeként.

Innentől viszont már nem hibáztak, sorban gyűjtötték a skalpokat. Otthon nyertek a Kozármisleny ellen (1-0), a Tiszakécske vendégeként ismét nekik állt a zászló (2-3), míg legutóbb a Rákosmente felett arattak sikert (2-1). Mérlegük 5 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség. Pontjaik száma 16, ami 4-gyel több, mint amennyit a PMFC gyűjtött eddig.

Intő jel, hogy a piros-fehérek hazai pályán még nem kaptak ki, idén 3 siker mellett csupán 1-szer ikszeltek. Ezen változtathatnak a baranyaiak, akik győzni szeretnének Dunaújvárosban.

- Várom a szombati meccset - kezdte Kónya Kornél, a PMFC védője. - Szeretném, ha úgy sikerülne, mint a legutóbbi találkozó, amikor nagy arányban tudtunk győzni. Ezt lenne jó megismételni Dunaújvárosban. Nem kérdés, mi mindent bele fogunk adni. Azon leszek, hogy ismét segítsem a csapatot, akár góllal, gólpasszal, vagy csak a védőjátékommal - tette hozzá a legutóbb a Vecsés ellen gólt szerző focistánk.

A csapatot elkísérő drukkerek a stadion északi oldalán lévő "D" jelzésű vendégszektorban foglalhatnak helyet. A vendég belépőjegyek egységesen 600 Forintba kerülnek, amiket majd a helyszínen tudnak megvásárolni, várhatóan egy órával a kezdés előtt, 17:00 órától.

Forrás: PMFC