Az élvonalbeli Paksot fogadja ma a PMFC a Magyar Kupában

2020. február 12. szerda 10:57

Az élvonalbeli Paksot fogadja ma a PMFC a Magyar Kupában

A legjobb nyolc közé jutásért játszik szerdán egymás ellen a Magyar Kupa 9. fordulójában az NB III Közép-csoportban éllovas helyen telelő PMFC és az NB I-ben a 10. helyen álló Paksi FC.

 

A 14:00 órakor kezdődő pécsi összecsapásra a hazai és a vendégszurkolók számára a jegy egységesen 500 forintba kerül, míg a 14 év alattiaknak és a 65 év felettieknek ingyenes a belépés. A PMFC bérlettel rendelkezők számára díjtalan a kupameccs megtekintése. Elővételes jegyvásárlásra a Stadion utcai klubházban nyílik lehetőség!

A szerdai kupameccsen a szurkolók a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektorokat, valamint a B-közép tribünt vehetik birtokba.

A paksi drukkerek számára külön vendégszektort biztosítanak.

A belépőket meccsnapon keresse a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai, illetve a 6-os vendég pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, 6-os kaput, míg a vendégszektorba a 7-es kaput használhatják a kilátogató szurkolók.

A pénztárak, a stadion belépőkapui, valamint a büfék a mérkőzés kezdése előtt egy órával, 13:00-kor nyílnak. 

A gépjárművel érkezők számára célszerű a környező utcákat igénybe venni, úgy, hogy a forgalmi rendet nem akadályozzák.

A továbbjutás ezúttal már két mérkőzésen dől el, a párharc visszavágóját február 19-én, szerdán 18:00 órakor rendezik meg a Paksi FC Stadionban.

A szerdai meccset Antal Péter vezeti, segítői Garai Péter és Bornemissza Norbert lesznek, míg a tartalék játékvezetői szerepkört Barna Gábor tölti be.

Forrás: PMFC