Az élvonalbeli Kisvárdával meccsel ma a PMFC a kupában

2019. december 04. szerda 09:40

Az élvonalbeli Kisvárdával meccsel ma a PMFC a kupában

A Kisvárda Master Good elleni kupameccs szerdán 12:00-kor kezdődik a Stadion utcában, a tét a legjobb 16 csapat közé kerülés. 

 

 

A PMFC december 4-én, szerdán 12:00-kor hazai pályán folytatja Magyar Kupa szereplését.

Az NB III Közép-csoport első helyén telelő labdarúgócsapat a sorozat 8. fordulójában az NB I-ben jelenleg a 7. helyen álló Kisvárda Master Good együttese ellen harcolhatja ki itthon a legjobb 16 közé kerülést.

A szabolcsi piros-fehérek idei kupaszereplésüket a Pest megyei I. osztályú Pilisi LK-Legenda Sport együttesének otthonában kezdték, ahol 1-0-s győzelmet arattak, míg Dajka László tanítványai a legutóbbi körben az NB III-as HR-Rent Kozármislenyt győzték le idegenben 2-1-re.

A Vas László trenírozta pécsiek szintén vendégként, de a Heves megyei I. osztályban szereplő Egerszalók SE otthonában aratott 6-1-es győzelmükkel mentek a tovább az előző körbe, amely során hazai pályán, a szintén harmadosztályú Rákosmente KSK-t búcsúztattuk 2-0-ra.

A továbbjutás ezúttal is egy mérkőzésen dől el, amennyiben a 90 perc döntetlennel ér véget, úgy 2*15 perces hosszabbításra, s ha ott sincs döntés, úgy büntetőkre kerül sor. A meccset Molnár Attila vezeti, segítői Kis Zoltán és Vörös Dániel lesznek, a tartalék játékvezetői szerepkört Kubicsek Máté tölti majd be.

A hazai és a vendégszurkolók számára belépőjegy ára egységesen 500 Forintba kerül, míg a 65 év felettieknek és a 14 éves kor alattiaknak ingyenes a belépés. A kisvárdai drukkerek a vendégszektort vehetik birtokban. A korai kezdés ellenére reméljük, hogy sokan kilátogatnak a kupamérkőzésre!

A szerdai kupameccsel kapcsolatos, hogy a PMFC és a HR-Rent Kozármisleny közös jótékonysági akciót hirdet, melynek célja, hogy együtt szebbé tegyük a nehézsorsú gyermekek karácsonyát! A "Te is hozz egy cipősdoboznyi ajándékot!" elnevezésű kampányunk részleteiről ITT olvashat bővebben.

Forrás: PMFC