Ajjaj: a polgármester szerint túl nagy a zaj a kozármislenyi stadionban - Szájkosarat kapnak a gyerekek

2019. augusztus 22. csütörtök 10:42

Ajjaj: a polgármester szerint túl nagy a zaj a kozármislenyi stadionban - Szájkosarat kapnak a gyerekek

Meghökkentő levelet kapott a kozármislenyi stadion bérlője, a Gold-Sport Szolgáltató Kft. a város polgármesterétől. Biró Károly szerint a mérkőzések, az edzések, a "sportlétesítmény napi működése" túlságon nagy zajjal jár. A címzett cég ügyvezetője, Feleki Attila nem maradt adós a válasszal, azt írta többek között, hogy a gyerekeket, akik sokszor hangosabban kommunikálnak, esetleg valamilyen szájkosárral próbálják meg ellátni, ha ez nem sikerül, további megoldásokat keresnek.

 

Újabb - hogy stílszerűek legyünk - bombaerős löketnek szánt lövést eresztett meg Bíró Károly, Kozármisleny polgármestere a Gold-Sport Szolgáltató Kft. kapujára.

(Ez cég működteti a Kozármisleny FC labdarúgócsapatát, a társaságban nem mellékesen az önkormányzat is rendelkezik tulajdonrésszel, azonban a város polgármestere és a cég vezetője, Feleki Attila finoman szólva sem ápol jó viszonyt egymással.)

Az esetet több pengeváltás is megelőzte, ám ez minden korábbit felülmúlt.

A polgármester, Biró Károly azt kifogásolta többek között (a teljes levelet lásd alább), hogy  a mérkőzések, az edzések, meg egyáltalán a "sportlétesítmény napi működése" túlságosan nagy zajjal jár.

Feleki Attila frappáns levélben válaszolt:

"Polgármester Úr!

Levelét megkaptuk, amelyben mint tulajdonostársunk (?) írásban felszólít.

Meglepő, hogy az elmúlt húsz évben, amióta ebben a formában itt létezünk és dolgozunk, pont most érezte ennek fontosságát, bár semmilyen utalást, indokot nem csatolt a leveléhez, amelyben ennek alapját hitelesen megjelölné.

Ennek ellenére természetesen ezt komolyan vesszük!
Azonnal intézkedtem és az edzői stáb már dolgozik az új módszereken, hogyan lehet lopakodva csendesebben futni, passzolni, illetve a nézőket nagyon szigorúan szankcionálni, ha hangosan fognak szurkolni!

A gyerekeket, akik sokszor hangosabban kommunikálnak, esetleg valamilyen szájkosárral megpróbáljuk ellátni, ha ez nem sikerül, további megoldásokat keresünk.

Egyeztetni fogunk, hogy a saját költségvetésünkből vásárolt gépparkot hogyan lehet kiváltani kézi ollókra, amivel a füvet tudjuk nyírni, és megvizsgáljuk, hány vödörre van szükség ahhoz, hogy az automata öntözőt ki tudjuk váltani.

Amennyiben városunk egyik büszkesége - amit ahogy Ön is írja, mi tartunk ilyen szép állapotban a saját költségvetésünkből - ilyen komoly fejtörést okoz városunk vezetőjének, biztosíthatom, mi igyekszünk széles körű segítséget nyújtani abban, hogy erre a jövőben ne legyen gondja!

Feleki Attila
Gold-Sport Kft. tulajdonosa"

Itt pedig a polgármester levele:

 

 

M. B.