A Rákosmente KSK-nál vizitál ma a PMFC, jöhetnének az első, idegenben szerzett pontok

2017. szeptember 16. szombat 09:09

A Rákosmente KSK-nál vizitál ma a PMFC, jöhetnének az első, idegenben szerzett pontok

Szombaton délután a Munkás a bajnokság 6. fordulójában a fővárosi XVII. kerületi kék-fehérek vendégeként lép pályára. 

 

A Márton Gábor vezette PMFC az idei szezonban még nem szerzett pontot idegenben játszva. Szegeden 2-1-re, Tiszakécskén pedig 3-1-re kaptak ki.

A piros-feketék az NB III Közép-csoport 6. fordulójában negatív idegenbeli mérlegükön javíthatnak, mégpedig szombaton 16:00 órakor a Rákosmente KSK vendégeként.

Helm András jelenleg - 5 begyűjtött ponttal - 11. helyen álló fővárosi kék-fehér gárdája hazai pályán a Szentlőrinc 2-0-ás legyőzésével kezdte a pontvadászatot, majd 2-0-ra kikaptak Szekszárdon, 1-1-es döntetlenre végeztek az Iváncsa ellen, amit egy Kozármisleny elleni gólnélküli pontosztozkodással toldottak meg, míg legutóbb őrült meccsen 4-3-ra kaptak ki a Pesti úti pályán a második helyezett Tiszakécskétől.

A papírforma alapján a PMFC az esélyesebb, de az eddigi tapasztalatok szerint ebben a bajnokságban nincs könnyű ellenfél, különösen idegenben. A Paksi FC II. legyőzése után a PMFC-nél többen is hangot adtak reményüknek, miszerint a meccs fordulópont volt, reméljük ez így is lesz.

A bajnoki összecsapás helyszínéül a kék-fehérek Pesti úti sportpályája szolgál. Pontos cím: Budapest, XVII. kerület, Pesti út 86-88.

A rendezőktől kapott tájékoztatás szerint a mérkőzés minden érdeklődő futballszurkoló számára díjtalanul tekinthető meg, a helyszínen külön vendégszektort nyitnak.

Forrás: PMFC