A PMFC nyerte a megyei rangadót, továbbra is őrzi első helyét a tabellán

2018. május 05. szombat 18:58

A PMFC nyerte a megyei rangadót, továbbra is őrzi első helyét a tabellán

Az NB III Közép-csoport 26. fordulójának rangadóján a PMFC a Szentlőrinc SE vendégeként lépett pályára, és gólzáporos mérkőzést játszva hazahozta három pontot.

Szombat délután szinte teljesen megtelt a szentlőrinci pálya környéke szurkolókkal. A hazaiak tiszta fehérben játszottak, míg a mieink hagyományos piros-fekete szerelésben. A baranyai rangadót a pécsiek kezdték.

A mérkőzést Kovács Gábor Péter vezette, segítői Schweighardt Dániel és Rózsa Dávid voltak. Mindkét csapat igyekezett saját játékát ráerőltetni ellenfelére az első félidő elején.[$fram

A 34. percben Kónya Dávid tört be a 16-osra jobbról, a védő földre vitte, így 11-est végezhetett a csapat. A jogosan megítélt büntetőt Koller higgadtan a bal alsó sarokba rúgta, így megszerezte a vezetést a PMFC. Öt perc múlva egyenlített a Szentlőrinc. Tihanyi jobboldali beadását Mayer csúsztatta a hosszú alsóba.

A második félidő elején egy szépen beívelt szögletet követően Gajág csúsztatta a labdát a hosszú alsóba, két góllal vezetett ekkor csapatunk. Miután megtörtént az első csere, Mojzer gyakorlatilag első labdaérintésből gólt szerzett. 

A 70. percben Koller rúgta a negyedik gólt, ezúttal is magabiztosan értékesítette a büntetőt, a labdát a háló jobb felébe rúgta. A 75.-ben még sikerült egy gólt rúgnia az ellenfélnek, Vajda lőtte ki szépen a bal alsónkat, így 2-4-re módosult a mérkőzés állása.

Képünk illusztráció. 

EQM - PMFC