A Munkás nyerte a megyei derbit, két góllal küldték haza a Szentlőrincet

2017. október 21. szombat 16:56

A Munkás nyerte a megyei derbit, két góllal küldték haza a Szentlőrincet

A megyei rivális Szentlőrinc SE együttesét fogadta a PMFC a Stadion utcában szombaton délután. Az NB III Közép-csoport 11. fordulójában a Márton Gábor vezette hazaiak két góllal nyertek, így sorozatban a hetedik meccsüket is megnyerték.

A Munkás hat, a Szentlőrinc három egymás utáni győzelemmel a tarsolyában érkezett a szombati mérkőzésre, a hazaik célja természetesen az újabb három pont begyűjtése volt.

Ismét sikerrel jártak, két góllal verték a megyei rivális Szentlőrincet.

A mérkőzés első félidejében a harmadik percben Koller maradt lent egy ütközést követően, így ápolás miatt állt a játék egy ideig.

Körülbelül negyed óráig kiegyenlített mezőnyjáték zajlott a pályán, mindkét csapat a vezetés megszerzésére törekedett, majd a huszonkettedik percben Wittrédi a jobb alsóba vágott egy büntetőt, így a PMFC megszerezte a vezetést.

A második félidő elején közel álltak az egyenlítéshez a vendégek, Virág lökete nem sokkal ment mellé.

Komoly küzdelem zajlott a pályán, több sárgát is kiosztott a bíró, majd a nyolcvanhetedik percben Németh öngóljának köszönhetően 2-0 lett az állás.

A hosszabbítást követően sem sikerült gólt rúgnia az ellenfélnek, így a PMFC megnyerte a szombati, sorozatban hetedik összecsapást is.

EQM