A Kozármislennyel játszik edzőmeccset szerdán a PMFC

2019. január 30. szerda 12:01

A Kozármislennyel játszik edzőmeccset szerdán a PMFC

A Vas László vezette piros-feketék szerdán 15:00-kor a Kozármisleny FC gárdájával játszanak hazai környezetben edzőmérkőzést. 

 

Második téli felkészülési találkozójára készül a PMFC NB III-as együttese. A Vas László trenírozta mecsekaljaiak január 30-án a szintén harmadosztályú, nem mellesleg csoport riválisnak számító Kozármisleny FC alakulatát látják vendégül szerdán 15:00 órai kezdettel a Stadion utcai műfüves pályán. A két egymást jól ismerő csapat számára kétségtelenül remek erőpróbának ígérkezik az egymás elleni találkozó.

A kék-fehérek a téli alapozás során már négyszer léptek pályára: elsőként 3-2-re kikaptak a Majostól, majd egy 60 perces találkozót követően 2-1-es vereséget szenvedtek a Szentlőrinctől, rögvest ezután pedig egy 45 perces félidő várt a PEAC ellenében a mislenyiekre, amely számukra kedvező, 2-1-es végeredménnyel fejeződött be. A több ex-pécsi labdarúgót is a soraiban tudó gárda legutóbb a horvát Belisce alakulatát győzte le 4-2-re.

A január 30-án, szerdán 15:00 órakor kezdődő PMFC-Kozármisleny FC felkészülési mérkőzés természetesen ezúttal is mindenki számára díjtalanul tekinthető meg. Belépés kizárólag a Stadion utcai garázssor felőli kiskapun keresztül lehetséges.

A szerdán délután kilátogató érdeklődők, futballbarátok a megszokott módon a hátsó füves és a műfüves pályát határoló állóhelyi részt vehetik birtokba az edzőmeccs ideje alatt.

 

Forrás: PMFC