A Babarc, a Vajszló, a Kökény és a Szigetvár került a döntőbe

2019. február 20. szerda 12:33

A Babarc, a Vajszló, a Kökény és a Szigetvár került a döntőbe

A megyei III. és IV. osztályú csapatok is befejezték a Csofém Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság selejtezőit. A Babarc, a Vajszló, a Kökény és Szigetvár labdarúgócsapatai lesznek ott a vasárnapi négyes döntőben. 

 

Ahogy már beszámoltunk róla, vasárnap eldőlt, hogy a megyei I. és II. osztályú csapatoknál - maga mögé utasítva a fináléban a PEAC-ot - a Szederkény lett a műfű bajnoka. A megyei III. és IV.-esek egy héttel később kezdték a Csofém Téli Nagypályás Műfüves ligát, így náluk hétvégén csak a selejtezőknek lett vége.

Az alacsonyabb osztályok együttesei szintén négy városban szálltak harcba egymással, településenként csak egy-egy gárda juthatott be a fináléba.

Mohácson a Babarc, Kozármislenyben a Vajszló, Pécsett a Kökény, Szentlőrincen pedig a Szigetvár bizonyult a legjobbnak, így ők küzdhetnek meg február 24-én, vasárnap délelőtt 10 órától a kozármislenyi négyes döntőben.

A hétvége eredményei megyei III.-IV:

Mohács: Dunaszekcső-Szajk 7-1, Görcsönydoboka-Lippó 1-1 (büntetőkkel: 2-3), Sátorhely-Borjád 0-0 (büntetőkkel 1-2), Babarc-Kölked 3-3 (büntetőkkel: 2-0).

Kozármisleny: Egerág-Vajszló 1-7. Pécs, PVSK-pálya: Kökény-Pogány 1-0. Pécs,

Kovácstelep: Gyód-Hidas 3-0, Újpetre-Baksa 6-1, Szabadszentkirály-Patapoklosi 2-2 (büntetőkkel: 3-2), Szalánta-Magyarszék 1-6. Pécs, Stadion utca: Pellérd-Kővágószőlős 4-1.

Szentlőrinc: Szigetvár-Lakócsa 8-6, Kishárságy-Szentegát 3-3 (büntetőkkel: 1-3).

A négyes döntőbe jutott csapatok: Babarc SE, Vajszló KSK, Kökény FC, Szigetvár LE

A minitornát a kozármislenyi műfüves pályán rendezik meg február 24.-én vasárnap 10:00 órai kezdettel.

Forrás: baranya.mlsz.hu