Villámlátogatáson járt a kormányfő Vajszlón: Orbán Viktor nem érkezett üres kézzel

2018. május 15. kedd 15:09

Frissítve: 2018. május 15. kedd 16:06

Villámlátogatáson járt a kormányfő Vajszlón: Orbán Viktor nem érkezett üres kézzel

VIDEÓ! Vajszlón járt kedden Orbán Viktor miniszterelnök, ahol megköszönte a szavazatokat a helyieknek, valamint fejlesztésekről is megállapodott. 

A látogatásról Nagy Csaba országgyűlési képviselő számolt be Facebook-oldalán.

"- A választások alatt miniszterelnök úrral és polgármester úrral beszélgettünk Vajszló jövőjéről. Ma visszajött a miniszterelnök Vajszlóra és megállapodtunk a múltkor megbeszéltekben: felújítják az ipartelepet Vajszlón 400 millió forintért, megépül a tanuszoda, de nem a tervek szerinti, hanem 33 méteres lesz, valamint egy sportközpont megépítésének a lehetőségét is megvizsgálják. Mindehhez 1,5 milliárd forint értékben megcsinálják Vajszlón a szennyvíz csatornázást is" - írta Facebookján Nagy Csaba.

Orbán Viktor miniszterelnök megkezdte köszönő kampányát, több helyre is ellátogat, ahol járt a választási kampány során, és ahol támogatták április 8-án - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden az MTI-vel.

A kormányfő elsőként azért járt a Baranya megyei Vajszlón, mert köszönetet szeretett volna mondani a falusi embereknek a támogatásért, és szimbolikusnak tartja, hogy a magyar kistelepülések a rendszerváltozás óta éppen most, 2018-ban szóltak bele a legnagyobb mértékben az ország életét meghatározó döntésekbe - mondta Havasi Bertalan.

 

Orbán VajszlónA miniszterelnök Csarnótán ebédelt a Tenkes Csárdában, ahol többek között pljeskavica ajvárral, lilahagymával és hasábburgonyával volt az egyik fogás. 


EQM - Fotók: Facebook/Orbán Viktor