Vári Attila: megkérdezzük a pécsieket, hogy együtt dönthessünk a város jövőjéről

2019. július 31. szerda 15:55

Vári Attila: megkérdezzük a pécsieket, hogy együtt dönthessünk a város jövőjéről

Hamarosan minden pécsi családhoz megérkezik az a kérdőív, amelyben a város polgárait arról kérdezi Vári Attila, a Fidesz-KDNP és az Összefogás Pécsért Egyesület polgármesterjelöltje, mely területen milyen döntéseket várnak leginkább.  A válaszok alapján készül el a pécsiek közös programja – jelentette be Vári Attila szerdán tartott sajtótájékoztatóján.

 

- Egyszerre javaslat egy szövetség megkötésére a pécsiekkel, ugyanakkor a becsületes, közös munka első lépése az a kérdőív, amelynek postázása most indul meg minden egyes pécsi háztartásba - mondta Vári Attila. - Minél több kitöltött kérdőívre van szükség ahhoz, hogy közösen valósíthassuk meg álmainkat, és bajnokká tegyük a városunkat, győztessé minden polgárát.

Vári Attila hozzátette, abban a politikában, programban hisz, amit az emberek alkotnak, s arra kaphat felhatalmazást, hogy azt hajtsa végre, amik ők szeretnének.

A korábbi kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó a kezdeményezésről úgy fogalmazott, megválasztása esetén minden pécsi polgár törekvéseit, álmai megvalósítását szeretné segíteni.

Ezt jelzi az is - folytatta -, hogy összefogtak a "valódi civilekkel", és a város megbecsült polgárai közül választották ki jelöltjeiket.

Reményét fejezte ki, hogy minél több pécsi tölti ki a kérdőívet hovatartozástól függetlenül, és így minél több pécsivel köthet szövetséget.

A válaszok alapján készül el a pécsiek közös programja, azért, hogy Pécs bajnok legyen, a pécsiek győztesek! Mert ez a legfőbb célom!" - mondta Vári.

Ígérete szerint ennek megfelelően a kapott válaszok alapján készül el a pécsiek közös programja.

A kérdőíveket a mellékelt válaszborítékban díjmentesen lehet visszaküldeni.

M. B. - Fotó: Dittrich Éva