Újra lesz virágvásár a Kossuth téren, Páva Zsolt mediterrán növényeket is árul

2019. április 14. vasárnap 22:48

Újra lesz virágvásár a Kossuth téren, Páva Zsolt mediterrán növényeket is árul

Igen kedvező árakon lehet örökzöldeket, mediterrán különlegességeket, évelő- és szezonnövényeket, vásárolni május 3-án, pénteken 10 és 17 óra között Pécsett, a Kossuth téren.  

 


Mint minden évben Páva Zsolt polgármester ismét kezdeményezte, a várossal és a városüzemeltetési feladatokat ellátó BIOKOM Nkft.-vel közösen a virágvásár megrendezését. A korábbi eseményekhez hasonlóan több standdal, nagy területen színes kínálattal készül a városüzemeltető társaság. A megszokottnál nagyobb területen és még több standdal várják az érdeklődőket.

Páva Zsolt polgármester azért kezdeményezte a Pécsi Virágvásárt, hogy a látványos, nem csak hétköznapi növények kiültetésével még szebbé tegyük kertünket, portánkat, városunkat.

A Kossuth téren több virágárusító standot alakítanak ki különféle virágokkal, növényritkaságokkal, több forgalmazó és termelő mutatja be növényanyagát.

A polgármesteri standon beszerezhetőek lesznek ciprusok, liliomfák, fenyőkülönlegességek, örökzöld tölgyek, valódi babérok, de emellett a többi standon is megjelennek még más mediterrán növények: cédrusok, korallberkenyék, babérmeggyek, illatcserjék, fűszercserjék és sok más érdekesség.

A hagyományoknak megfelelően a mediterrán jelleg mellett helyet kapnak a vásáron a fűszernövények is, továbbá széles választékot találhatnak az érdeklődők szezonális egynyári virágokból,sőt veteményes kertbe való palántákból is.


A polgármesteri stand a tavalyi alkalomhoz hasonlóan akciós árakkal várja majd a vásárlókat, valamint a programhoz csatlakozó, kitelepült virágárudák is kedvezményekkel kedveskednek a vásárlók számára.

Pécs városa szeretettel vár minden növényszerető és kertbarát polgárt, aki hajlandó tenni is ezért, hogy szebb, virágosabb és zöldebb városban élhessünk!

 

Forrás: Biokom