Több mint ezerötszázan lobbiztak és partiztak Szentlőrincen

2011. szeptember 16. péntek 18:50

Több mint ezerötszázan lobbiztak és partiztak Szentlőrincen

Válság ide, megszorítások oda, pénteken valószínűleg megdőlt a korábbi évek rekordja: az idei, immár tizenegyedik szenlőrinci lobbi partin rengetegen, egyes adatok szerint több mint ezerötszázan vettek részt. Számos, a médiából is ismert emberrel találkozhattak, akik ott voltak: Farkas Bertalan űrhajóstól kezdve dr. Hargitai János kormánymegbízotton keresztül Mészáros Ferencig, a PMFC edzőjéig sokan tartották fontosnak, hogy megjelenjenek.

Munkatársaink beszámolója szerint kevés olyan kiemelt "köz" intézmény vagy hivatal lehet Pécsett, amely nem állított (vagy bérelt) sátrat a rendezvény helyszínéül szolgáló szentlőrinci mezőn. Megjelentek a rendőrök, az önkormányzati és kormányzati intézmények képviselői, de az egyetemi karok, a művészeti ágazat és a PMFC Sport Kft. révén a sportélet reprezentánsai sem hiányoztak a partiról. (Vállalkozások, magáncégek viszont aránylag kevesen képviseltették magukat.)

Mint az egyik sátorbérlőtől megtudtuk, a meghívásos pikniken részt venni anyagilag nem volt túl megterhelő: egy-egy bázis 10 ezer forint plusz áfáért is megszerezhető volt idén.

NÉZZE MEG KÉPGALÉRIÁNKBAN, KIK TARTOTTÁK FONTOSNAK, HOGY IDÉN IS OTT LEGYENEK:






Fotók: Dittrich Éva