Ruhátlanul, törött csontokkal találtak rá a magyar sztárra a siklósi erdőben

2022. július 12. kedd 13:52

Ruhátlanul, törött csontokkal találtak rá a magyar sztárra a siklósi erdőben

Horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le a siklósi erdőben július 10-én, vasárnap este. Állítólag két, a médiában ismert hölgy - egy valóságshow-szereplő és a barátnője - egy úgynevezett teaszeánszon vettek részt, aminek nagyon rossz vége lett, számolt be róla az Origo.

 

 

 

A Ripost arról ír, hogy az egyikük bepánikolt a rituálé közben, és berohant az erdőbe. Eltűnését a rendőrségen is bejelentették, de másnap megtalálta őt egy idősebb férfi, aki kapálni indult a földjére.

Az egykori reality-sztár ott feküdt meztelenül, öntudatlanul, szilánkosra tört bokával és törött bordával.

"Egy hozzá közelálló, szintén ismert hölgyet is meghívtak a szeánszra, ő azonban nemet mondott. Tudomása szerint a barátnőjének szilánkosra tört a bokája és a bordája is eltört. Sürgősségi osztályra került" - árulta el egy informátor.

A másik, szintén a hazai celebvilágból ismert nőt még a szeánszról kórházba szállították, ő rosszul lett a szertartás alatt. A szeánsz szervezőjét - aki szintén egy hölgy - a rendőrség a hírek szerint őrizetbe vette.

A Ripost úgy tudja, a valóságshow-szereplő hölgy manapság modellkedéssel foglalkozik, a barátnője pedig egy szintén ismert, kisgyermekes édesanya.

Képünk illusztráció.

Forrás: Origo - Fotó: pixabay.com