Rátámadt egy vevőre egy pékség vezetője a pécsi vásárcsarnokban - Videó!

2024. február 21. szerda 08:46

Rátámadt egy vevőre egy pékség vezetője a pécsi vásárcsarnokban - Videó!

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki a pécsi vásárcsarnokban nekitámadt egy vásárlónak. 

 

 

 

A vádirat szerint a vádlott - a vásárcsarnokban található egyik pékség vezetőjeként - 2023 októberében, a csarnokban szóváltásba keveredett egy kenyeret vásárló idős férfival. A vádlott ugyanis sérelmezte, hogy a sértett kézzel fogta meg a kenyeret.

A szóváltás közben a vásárló a pékség pultjára tette vissza az árut, amit a vádlott kidobott a folyosóra. Ekkor a sértett a kenyeret felvette, visszavitte a pékséghez és lerakta a pultra, majd távozott a bolttól.

A vádlott ekkor a pult mögötti részből kirohant a folyosóra, két kézzel megragadta a sértett nyakát, majd olyan erővel meglökte, hogy a férfi hanyatt esett. Miközben a sértett a földön feküdt, a vádlott folyamatosan kiabált vele, majd egy rúgó mozdulatot tett a földön fekvő férfi felé, azonban az nem érte el az idős embert.

Ezután a vádlott eltávozott a sértettől, azonban amikor ő feltérdelt, a vádlott ismét visszafordult hozzá és ismételten kiabált vele.

A vádlott cselekményét akkor hagyta abban, amikor a biztonsági őrök megjelentek a helyszínen.

A férfi cselekménye a garázdaság vétségének a megállapítására alkalmas.

A bűncselekményt a vásárcsarnok kamerája rögzítette.

A videót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Forrás: Baranya Vármegyei Főügyészség