Órákon át fogva tartott szilveszterkor a lakásában egy 14 éves kislányt egy pécsi férfi

2021. január 01. péntek 17:12

Órákon át fogva tartott szilveszterkor a lakásában egy 14 éves kislányt egy pécsi férfi

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki szilveszterkor nem engedte haza korábbi barátnőjét, órákig tartotta fogva a pécsi lakásán. 

 

 

A rendőrségre január 1-jén délelőtt tett bejelentést egy férfi, mert az egyik ismerőse SMS-ben jelzett neki, hogy a volt barátja fogva tartja őt. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, és a pécsi ház közelében meg is találták a lányt, akinek időközben sikerült kiszöknie.

A nyomozók megállapították, hogy a lány a testvérével szilveszterezni érkezett a volt barátjához, majd a bátyja egy idő után hazaindult. Nem sokkal később a lány is el akart menni, azonban a volt párja nem engedte ki a lakásból, bezárta az ajtót, és azt akarta, hogy beszéljék át a kapcsolatukat.

Összeszólalkoztak, majd össze is verekedtek, a férfi pedig azt kérte, a lány szóljon telefonon a szüleinek, hogy csak másnap megy haza. A lány ekkor tudta üzenetben értesíteni az ismerősét, aki ezután azonnal hívta a rendőrséget. A sértett a dulakodás közben ki tudott szökni a lakásból, de addigra már az egyenruhások is megérkeztek.

A férfit a helyszínen fogták el a rendőrök, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként. A 14 éves lány elmondta, hogy korábban szexuális kapcsolata is volt a férfival, ezért a gyanúsítottat a személyi szabadság megsértésén kívül szexuális visszaélés miatt is kihallgatták.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a 26 éves helyi férfit, majd kezdeményezték letartóztatását.

Képünk illusztráció.

Forrás: BMRFK