Nyoma veszett egy 15 éves kozármislenyi fiúnak

2022. január 03. hétfő 15:31

Frissítve: 2022. január 03. hétfő 16:13

Nyoma veszett egy 15 éves kozármislenyi fiúnak

A Pécsi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves kozármislenyi fiút eltűnése ügyében. 

 

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú január 3-án reggel kozármislenyi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések, adatgyűjtések, illetve megkeresések ez idáig nem vezettek eredményre.

 

Nickl András 171-175 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szeme és barna rövid haja van.

 

Eltűnésekor királykék „pufi" dzsekit, fekete „pufi"mellényt, szürke kapucnis melegítőfelsőt, sötétbarna melegítőnadrágot (oldalán bézs csíkkal), valamint világosbarna fűzővel ellátott, drapp, bőrszerű félcipőt, viselt. Fehér textilmaszkot szokott hordani.

 

Három kötött sapka van nála: egy fekete, egy fehér csíkkal díszített halványszürke és egy sárgásbarna. Van nála egy piros-fekete, orkán anyagú téli kesztyű, valamint elképzelhető, hogy vitt magával egy sötét színű melegítőnadrágot és egy világoskék farmernadrágot is.

 

Hátizsákja fekete-zöld alapon tarka mintás, benne egy körülbelül 70 centiméteres kis ásóval, amely kilóg a táskából. A fiú a hátizsák oldalsó italtartójában két darab, fél literes vizet vitt magával.

 

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiút tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A rendőrség felhívásának megjelenése után pár órával kaptuk a hírt, hogy a fiú épségben előkerült.

MTI