Megkésett látogatás: beleszállt egy úrvezető a Bóbita Bábszínház régi épületébe a Mária utcában

2012. április 13. péntek 12:04

Frissítve: 2012. április 13. péntek 13:14

Megkésett látogatás: beleszállt egy úrvezető a Bóbita Bábszínház régi épületébe a Mária utcában

Péntek délelőtt tizenegy óra körül egy olvasónk jelezte (ő küldte az alábbi fotókat is), hogy egy megkésett látogató nézett körül a bábszínház egykori Mária utcai épületében.

Egy autós tévesztette el a célját, amikor a padkára és a lépcsőre felfutva csengetés nélkül ajtóstul rontott be a Mária utca 18-ba, az épület főbejáratán. A kényszerű látogatás egy ütközés eredménye volt, két autó ütközésének következménye.

Bár a rendőrség egyelőre nem válaszolt kérdéseinkre, hogy történt-e személyi sérülés és mekkora kár keletkezett az épületben, illetve az autókban, az valószínűsíthető, hogy az egyik úrvezető nem adta meg az elsőbbséget a másiknak a Szent Mór és a Mária utca kereszteződésében.

A KÉPRE KATTINTVA MEGTEKINTHETI A BALESET HELYSZÍNÉN KÉSZÜLT FOTÓKAT! 



FRISSÍTVE:

A Pécsi Rendőrkapitányság elsődleges adatai szerint "az okozó személyautó a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget és nekiütközött a Mária utcában a Flórián tér irányába közlekedő személyautó oldalának, amely az ütközés után a Mária utca 18. sz. alatti épület fa ajtajának csapódva állt meg. Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy személy sérült meg könnyebben. A rendőrség eljárást indított az ügyben."



HLB - Fotó: V. J.