Megjelent a vírus, bezárták az önkormányzat cégeinek Búza téri ügyfélszolgálatát

2021. február 24. szerda 17:07

Megjelent a vírus, bezárták az önkormányzat cégeinek Búza téri ügyfélszolgálatát

Február 25. és március 2. között az új koronavírus járvány miatt átmenetileg szünetel a személyes ügyfélfogadás a pécsi önkormányzat szolgáltató cégeinek Búza téri ügyfélszolgálati pontján. Az újranyitás feltétele az érintett ügyfélszolgálatok kollégáinak negatív koronavírus tesztje. Amennyiben a tesztek alapján lehetséges, kedden újra kinyit az épület, erről hétfőn újabb közleményben értesítjük a pécsieket, írta az önkormányzat.

 

 

A Búza téri irodaházban a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Dél-Kom NKft. és a Tettye Forrásház Zrt. 1-1 alkalmazottjának koronavírus tesztje lett szinte egyidőben pozitív.

Az ideiglenes bezárás érinti a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Pécsi Közterület-felügyelet, a Dél-Kom Nonprofit Kft., a Tettye Forrásház Zrt. és a Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. ügyfélszolgálatát.

 

A PVh Zrt. még a mai napon elvégzi az épület fertőtlenítő takarítását.

 

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. azt kéri ügyfeleitől, hogy ezekben a napokban telefonos, elektronikus, illetve postai úton intézzék ügyeiket az alábbi elérhetőségeken:

 

Telefonszám: 72 801 801

E-mail cím: [email protected]

 

Ahogyan a tavaszi átmeneti zár alatt, úgy most is biztosított lesz valamennyi víz- és szennyvízszolgáltatással kapcsolatos ügy intézése telefonon, online vagy postai úton. A Tettye Forrásház Zrt. a nyomtatványokat, iratokat levélben, vagy e-mailben várja.

 

Ügyintézési lehetőségek:

- telefonon: 80/811-111, 72/421-700

- e-mailben: [email protected]

- online ügyfélszolgálaton: tettyeforrashaz.hu/uszi

- postai úton: 7602 Pécs, Pf. 33

- műszaki hibabejelentés: 72/421-799

Friss, aktuális információk a TETTYE Facebook oldalán: facebook.com/tettyeforrashaz/

 

Annak érdekében, hogy egy pécsi család se maradjon ivóvíz nélkül, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. az újranyitásig csökkentett üzemmódban (szigorított beléptetés és egészségvédelmi intézkedések mellett) minden nap 9.00-10.00 óra között lehetőséget biztosít a nélkülözhetetlen személyes kontaktust igénylő előrefizetős kártyás mérők feltöltésére.

 

A Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. a Magyar Lajos utca 4. alatti központi ügyfélszolgálati irodájában várja a pécsieket, amennyiben ügyeiket csak személyesen lehetséges intézni.

 

A Dél-Kom NKft. Siklósi út 58. alatti központi ügyfélszolgálati irodája is a pécsiek rendelkezésére áll.

 

Pécs önkormányzata azt kéri minden kedves pécsitől, hogy lehetőség szerint részesítsék előnyben a szolgáltatók esetében is az online ügyintézési lehetőségeket.

EQM