Lopott kocsival ment betörni egy komlói étterembe egy férfi

2019. június 18. kedd 12:05

Lopott kocsival ment betörni egy komlói étterembe egy férfi

Lábbelije buktatta le azt a férfit, aki betört egy komlói étterembe.  

 

 

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki hétfőn azt a férfit, aki június 14-én hajnalban betört egy komlói étterembe, majd onnan eltulajdonított közel másfél millió forintot.

A nyomozók megállapították, hogy a 26 éves komlói férfi a betöréshez autót akart szerezni, ezért több gépkocsit is megpróbált feltörni, majd az egyiket el is vitte, azonban a járművel az árokba hajtott.

A férfi ezt követően tört be az étterembe, az ott talált pénztárcából kivette a készpénzt, majd a helyszínről gyalogosan elmenekült.

A komlói rendőrök a helyszín közelében megtalálták az eldobott pénztárcát, valamint a betörő cipőjét is, amely menekülés közben beragadt a sárba. A hátrahagyott cipőről a nyomozók egy korábbi rendőrségi ügy kapcsán beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit június 16-án este elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra.

A férfi részletes, beismerő vallomást tett, és a rendőröknek azt is elmondta, hogy június 2-án éjszaka egy komlói zártkertbe is bement, majd az ott lévő épületekből több liter bort, pálinkát, szerszámokat, valamint húst lopott el, több mint 300 ezer forint értékben.

A gyanúsított ellen - őrizetbe vétele mellett - többrendbeli jármű önkényes elvétele, lopás, valamint rongálás miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

Forrás: BMRFK