Juhász István: levadászott a pártmaffia Toller balesete után, kizárt a pártból Tóth Bertalan , pedig...

2019. május 27. hétfő 21:30

Juhász István: levadászott a pártmaffia Toller balesete után, kizárt a pártból Tóth Bertalan , pedig...

Keserű posztot tett közzé Juhász István, az MSZP egykori pécsi meghatározó alakja az EP-választás eredményének megismerését követően. A párt pécsi szervezetét öt esztendőn át irányító volt politikus szerint a szocik mai elnökének, a szintén pécsi Tóth Bertalannak nincs önkontrollja, nem tud mosolyogni, a törtetés, a mutyizás a fegyvere. Juhász István engedélyének birtokában közlünk részleteket az írásából. 


 

"Nem kell idegeskedni, mondjuk ki.

Ez ma Magyarország. Ennyi befolyásolható, érdektelen hülye van. Meg pénzéhes g*ci. Ez van.


(...)

Nem a Jobbikról beszélek. Igazából még sajnálom is kicsit, hogy ennyire futotta. Lmp? Nem is számoltam velük. Volt valami. De rossz arcú, alkalmatlan tábornokkal nem megyünk csatába. S nem Demeter Mártára gondolok.

Az LMP egy szellentés volt, s már el is tűnt. A bajom, az igazán komoly bajom az MSZP. Ami elrontotta a tippemet.

Valamikor egy ilyen nevű pártnak egy nagyvárosi (a pécsi - a szerk.) elnöke voltam öt éven keresztül, de levadászott a pártmaffia Toller balesete után, azzal az emberrel az élen, akinek nincs önkontrollja, nem tud mosolyogni, a törtetés, a mutyizás a fegyvere. S kizárt a pártból, mert akkor ki mertem mondani, ez az út nem vezet sehová.


S lám-lám, ma ez az arc a párt országos elnöke. Aki feljutott a csúcsra, de nehéz helyzetben van, mert mindenki jobb nála, talán még a rendészek is.

Sajnálom azokat az embereket, akik ma miatta buknak el. S pofátlanul kijelenti, hogy jó az irány, s nem mond le. Pedig az az egy parlamenti hely, amennyivel kevesebbet gondoltam a fiúknak, az miatta ment el. Ezt nagyon sajnálom, mert ez jobb is lehetett volna.

Hát itt tévedtem. Egy akarnok alkalmatlan általam ismert, de egyáltalán nem tisztelt elnök miatt. Amit az okos szavazók észrevettek."

 


EQM