Fröccsliget is lesz idén a Káptalan Kertben, sztárparádéval készül a Pécsi Nyári Színház

2019. május 18. szombat 10:50

Fröccsliget is lesz idén a Káptalan Kertben, sztárparádéval készül a Pécsi Nyári Színház

Idén is sztárparádéval, igényes és szórakoztató előadásokkal várja nézőit a Pécsi Nyári Színház, melynek programjaira elindult az online jegyértékesítés. Az első színházi előadás június 20-án, az első koncert június 28-án lesz a Káptalan Utcai Szabadtéri Színpadon. 

 

A Káptalan Kert kapuja június 20-án nyílik, aznap este Hernádi Judit és Kern András jutalomjátékát tekintheti meg a nagyérdemű Stephen Sachs: Valódi hamisítvány című vígjátékában, Valló Péter rendezésében.  

Az Orlai Produkció szervezésében még két nagyszerű előadás érkezik Pécsre: Benedek Miklós frissen bemutatott rendezése, a Riviéra, Kovács Patríciával a főszerepben és Woody Allen komédiája, a Férjek és feleségek.

Radikális kikapcsolódást garantál a L'art pour l'art Társulat. Jön az Anconai szerelmesek, Molnár Ferenc békebeli hangulatú vígjátéka, az Olympia és számos további könnyed szórakozást ígérő produkció, népszerű színművészek előadásában.

A Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad idei vendégei lesznek továbbá: Gesztesi Károly, Beleznay Endre, Gergely Róbert, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Schruff Milán, Szabó Kimmel Tamás, Ullmann Mónika és még sokan mások.


Pécs történelmi belvárosának talán legszebb és leghangulatosabb zugában - a Székesegyház, az északi várfalsétány és a Káptalan utca között - fekvő varázslatosan szép zöld területen található a nagy múltra visszatekintő Nyári Színház, ami az idei évtől új funkciókkal bővül.

A Káptalan Kert a színházi előadások mellett a legnépszerűbb hazai zenekarok akusztikus koncertjei, kertmozi, laza nyáresti kerti partik helyszíne lesz, illetve kiegészül egy egész nyáron nyitva tartó fröccsligettel.

A Káptalan Kertben elsőként fellépő zenekar a MARGARET ISLAND.

EQM