Elrabolt két mohácsi férfi egy himesházait, mindhárman bajba kerültek

2021. február 27. szombat 09:28

Elrabolt két mohácsi férfi egy himesházait, mindhárman bajba kerültek

A rendőrök személyi szabadság megsértése miatt indítottak eljárást két mohácsi férfi ellen. Egy himesházi férfi ellen pedig kábítószer birtoklása miatt nyomoznak. 

 

 

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre pénteken 12 óra 15 perckor arról, hogy a férjét egy korábbi nézeteltérés miatt két férfi egy autóba kényszerítette, majd bántalmazta.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 31 éves és egy 19 éves mohácsi férfi a székelyszabari úton közlekedett gépkocsijukkal, amely során megállították a bejelentő férjét, aki előttük haladt autójával.  

Miután megálltak és kiszálltak gépkocsikból, a 31 éves férfi megütötte a sértettet,  majd a gépkocsijához vezette, és beültette az autóba, ahol tovább bántalmazta.

Ezt követően a férfit akarata ellenére magukkal vitték, majd később visszatértek az autójához. Az eset során a sértett könnyebben megsérült.

A rendőrök a két férfit elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 31 éves férfi, valamint társa - a 19 éves bűnsegéd - ellen személyi szabadság megsértése miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Az intézkedés során a rendőrök átvizsgálták a sértett autóját is, amelynek utasterében kábítószer-fogyasztáshoz használt, valamint kábítószer gyanúját keltő anyaggal szennyezett eszközöket találtak, és foglaltak le.

A 23 éves himesházi férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt THC-re pozitív eredményt mutatott, ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás a Mohácsi Rendőrkapitányságon.

Képünk illusztráció.

Forrás: BMRFK - Fotó: pixabay.com