Elfogták a rendőrök a harkányi kábítószer-kereskedőt

2018. május 15. kedd 14:08

Elfogták a rendőrök a harkányi kábítószer-kereskedőt

VIDEÓ! A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei hétfőn Siklóson elfogtak egy 49 éves harkányi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedett. 

A rendőrök a férfit előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként. A gyanúsított gépkocsijának átvizsgálása, valamint a lakásán megtartott házkutatás alkalmával 49 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 59 darab kábítószergyanús tablettát, valamint 23,5 gramm kábítószergyanús port foglaltak le a rendőrök.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrök két kistapolcai férfit is előállítottak, akik a gyanú szerint a 49 éves harkányi férfitől vásároltak kábítószert. A két férfival szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott, ezért a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket, velük szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A 49 éves gyanúsított ellen - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a Siklósi Rendőrkapitányságon, és előterjesztést tesznek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Elfogás


 

Forrás: BMRFK