Elbúcsúzhattak a jogsitól az ittas vezetők

2018. május 16. szerda 10:02

Elbúcsúzhattak a jogsitól az ittas vezetők

Az elmúlt 24 órában három esetben is alkoholfogyasztás gyanúja merült fel Baranyában.  

Szentlőrincen igazoltattak a rendőrök május 15-én 17 órakor egy személygépkocsival közlekedő 45 éves helyi férfit. A vezetőnél alkalmazott alkoholteszter pozitív jelzést adott, ezért előállították további mintavételre, és a vezetői engedélyét is elvették.

Ugyanezen a napon 18 óra 50 perckor az 5702-es úton, Villány és Magyarbóly között ellenőriztek a rendőrök egy dömsödi gépkocsivezetőt. A 38 éves férfinál alkalmazott alkoholteszter szintén pozitív jelzést adott, ezért a férfit további mintavételre előállították. Az intézkedés alkalmával az is kiderült, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

Az 58-as főúton Harkány határában igazoltattak a rendőrök május 16-án 4 óra 20 perckor egy személygépkocsival közlekedő 55 éves kökényi férfit, akinél az alkoholteszter pozitív jelzést adott, ezért őt is előállították további mintavételre, vezetői engedélyét elvették.

A gépkocsivezetők ellen az illetékes rendőrkapitányságok járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Forrás: BMRFK