Drogosok és hajléktalanok lepték el a Domus környékét - Olvasói levél

2024. február 29. csütörtök 09:21

Drogosok és hajléktalanok lepték el a Domus környékét - Olvasói levél

Rendszeresen hajléktalanok foglalják el az egykori Domus áruház és a parkoló melletti terület padjait, akik közül többen jól láthatóan valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állnak. Egyik olvasónk arról számolt be, a környéken élő családosok egy része inkább elkerüli az ott található játszóteret, ahol sajnos gyakori vendégek a „biofüvesek".


Egyre rosszabb a helyzet a valamikori Domus áruház környékén - számolt be szomorú tapasztalatairól olvasónk. Mint mondta, a terület a hajléktalanok, drogosok kedvelt helye, akik rendszeresen elfoglalják a padokat, ahova aztán már nem „tanácsos többé leülni".

A panaszos hölgy hozzátette, a vélhetően valamilyen olcsó pszichoaktív szert, úgynevezett biofüvet használó „zombik" elriasztják a „normális embereket". Erre példa, hogy a környéken élő családok egy része inkább más, távolibb játszótérre jár a gyerekekkel, „érthetően nem szeretnék ugyanis, ha a kicsik drogosok mellett csúszdáznának".

Olvasónk hangsúlyozta, külön elkeserítő, hogy nem egy alkalommal látott már a szertől bódult állapotban lévő tizen- és huszonéves fiatalokat a játszótéren és annak környékén.


Képünkön:
életkép a Domus parkoló közelében.

Forrás: olvasói levél