Dolgozna a felhők felett? Hétfőn Pécsett toboroznak légiutas-kísérőket

2024. február 18. vasárnap 09:55

Dolgozna a felhők felett? Hétfőn Pécsett toboroznak légiutas-kísérőket

Magyar jelentkezőket toboroz nemzetközi légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates.

 

 

A társaság közlése szerint a dubaji székhelyű légitársaság Pécsett február 19-én tart toborzó Nyílt Napot. A sikeres pályázók a 22 500 fős kabinszemélyzeti csapathoz és annak több mint 200 magyar tagjához csatlakozhatnak, hogy akár 76 ország több mint 130 városába utazzanak.

5000 új utaskísérő a fedélzeten

Az Emirates 2024-es globális toborzási akciójára, amely során 25 százalékkal kívánja növelni meglévő kabinszemélyzetét, flottája bővítése miatt kerül sor. A légitársaság ugyanis az év közepétől kezdi meg átvenni az A350-es, 2025-től pedig a Boeing 777-X-es repülőgépeit.

Álomélet Dubajban, álommunka a felhők felett

Az Emirates új légiutas-kísérői, a légitársaság többi munkatársához hasonlóan, kozmopolita életet élhetnek Dubaj vibráló és 200 nemzetiségnek otthont adó városában, amely fényűző szállodáiról, éttermeiről, vendégszeretetéről, egyedülálló szabadidős programjairól és biztonságáról ismert.

Az utaskísérői pozíció előnyei közé tartozik még a versenyképes, adómentes fizetés, a repülés utáni pótdíj és nyereségrészesedés, továbbá a két repülés közti pihenőidő alatti ingyenes szállodai tartózkodás és költőpénz.

Ezen felül komplex juttatási csomagot is élvezhetnek, amelybe a dubaji, bútorozott szállás, a kiváló fogászati-, egészségügyi- és életbiztosítás, a lakás és munkahely közötti transzfer, a mosodai szolgáltatás, éves szabadság, kedvezményes repülőjegyek és áruszállítás, továbbá a barátok és családtagok által érvényesíthető utazási kedvezmények is beletartoznak, amelyek életre szóló élményekkel gazdagíthatják őket.


A jelentkezés részletei


Pécsett február 19-én, 9 órától a Corso Hotel Pécsben tartandó toborzó nyílt napokra angol nyelvű önéletrajzzal és egy friss fényképpel várják az új légiutas-kísérő pozíciók betöltésére jelentkező nőket és férfiakat.

A részvételhez nincs szükség előzetes regisztrációra, de az érdeklődők már az eseményt megelőzően kitölthetnek egy jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán: www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew.

 

 

EQM