Digitális Jólét Program a KÖZ-TÉR Alapítványnál

2019. május 21. kedd 17:41

Digitális Jólét Program a KÖZ-TÉR Alapítványnál
A digitális eszközök, valamint az Internethasználat népszerűsítése a célja a KÖZ-TÉR Alapítvány 2018.06.01. és 2019.05.31. között zajló azon programjának, amelynek keretében Pécsett és további nyolc baranyai településen tartanak ismeretterjesztő előadásokat, lakossági fórumokat. 

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott program célja az online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával.

A GINOP-3.3.3-17-2017-00006 azonosítószámú ismeretterjesztő programsorozat tizenkét hónapos megvalósítási időszaka alatt több pécsi helyszínen, valamint nyolc baranyai településen tartanak a szakemberek térítésmentes tájékoztató előadásokat, lakossági fórumokat a témában. A program megvalósítási helyszínei: Aranyosgadány, Bakonya, Bosta, Ellend, Kisherend, Kővágótöttös, Lothárd, Ócsárd, Pécs

Az interaktív előadásokon és lakossági fórumokon elsősorban a digitális hozzáférés, a helyi infrastruktúra és a lakosság szokásai, kompetenciái kerülnek szóba.

Az előadók ismertetik az digitális jólét program alappilléreit, főbb elemeit, céljait,továbbá innovatív digitális eszközök segítségével néhány felmerülő gyakorlati kérdésre is igyekeznek választ adni.                


További információ: 


www.digitalisjolet-kozteralapitvany.hu


 

www.kozteralapitvany.hu

                                        

 


 

 

                                                               


(X)