A rákgyógyításért futottak Pécsett, nézze meg, KÉPGALÉRIA

2012. szeptember 15. szombat 16:54

A rákgyógyításért futottak Pécsett, nézze meg, KÉPGALÉRIA

Több százan gyűltek össze szombat délelőtt a pécsi Széchenyi téren, hogy - akár futva, akár gyalog - teljesítsék a három kilométeres távot a „Fuss a rákgyógyításért!" programon. Az eseményen részt vett többek Jakabos Zsuzsanna olimpikon úszó, Vujity Tvrtko televíziós műsorvezető, Csizi Péter alpolgármester és Moór Eszter sportbizottsági elnök is.

Baranyai sportolók gondoskodtak arról, hogy a délelőtt tizenegy órakor elrajtolt mezőny sérülésmentesen teljesíthesse a három kilométeres távot, a megfelelő bemelegítésért ugyanis mások mellett Csonka Zsófia, Jakabos Zsuzsanna és Módos Péter olimpikonok voltak felelősek.


A KÉPRE KATTINTVA MEGTEKINTHETI AZ ESEMÉNYEN KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT: A borús idő ellenére is jó hangulatú „verseny" a Széchenyi térről indult, és a futók oda is értek vissza. Út közben érintették a Citrom utcát, a Jókai teret, a Janus Pannonius, valamint a Király utcát.

Az ezer forintos nevezési díjakból és a tombolasorsolásból befolyó összeget a pécsi székhelyű Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítvány javára utalják át.


Képünk a szombati eseményen készült. 

EQM - Fotó: Dittrich Éva