A Mikulás-hét után már fenyővásárra várja vásárlóit az Oázis Kertészet Pécsen és Mohácson

2021. november 30. kedd 08:48

A Mikulás-hét után már fenyővásárra várja vásárlóit az Oázis Kertészet Pécsen és Mohácson

Mohács után idén márciustól már Pécsett is várja vásárlóit a virágkedvelők, az igényesen kertet alakítók paradicsoma, a jellegzetes, pálmafás logójú Oázis Kertészet. Hazánk legnagyobb szobanövény- és jelentős faiskolai árukészletével, a növényekhez tartozó olyan kiegészítőkkel, mint a cserepek, földek, tápoldatok, szerszámok, valamint a dekorációs kellékek felsorakoztatásával az országban huszonhatodik áruházát nyitották meg a megyeszékhelyen. 

 

Nincs ember, akit ne varázsolna el az ámulatba ejtő választék, a zöld környezet az Oázis Kertészetekben, melyek mindegyike száz százalékban magyar családi tulajdonban működő cégcsoport.

Az ott dolgozók az 1987-es alapítás óta arra törekednek, hogy a látogatóknak élmény legyen a vásárlás. Az áruházaikban szakképzett eladóktól kaphatnak növényvédelmi-, ápolási tanácsot, külön figyelmet fordítanak a fogyatékkal élők kiszolgálására és minden üzletük akadálymentes.

A kertészeti áruházat Pécsett is egy szélesebb igényt kielégítő szándékkal nyitották meg, s azt, hogy a lehetőségre sokan vágytak, bizonyítja a visszatérő vásárlók száma, no meg a számtalan elismerés, amit a dolgozók naponta kapnak.

Természetesen a kertészetet a megyeszékhelyen sem kimondottan csak a vásárlóknak ajánlják, hanem azoknak is, akik egy hamisítatlan oázisba, a belváros zajától kicsit távolabb szeretnék a szabadidejüket eltölteni és gyönyörködni a természet csodáiban.

Igen népszerűek az Oázis Kertészet év közben rendezett akciói, mint a nyári forró napokon a hőmérsékletnek megfelelő árkedvezmény, a nyugdíjas-, az őszi faültetési-, vagy az orchideák hétvégéje.

A két év végi programjukra is nagy számú érdeklődőre számítanak, melyik egyike a Mikulás-hét, majd karácsonyváráskor a fenyőfa akcióra készülnek.

Az Oázis Kertészetek termékskálájuk alakításában a hazai árut részesítik előnyben, így a szezonális balkonnövények, a földlabdás- és konténeres faiskolai kínálatuk csakúgy, mint a keresett, saját márkás termékeik, mind hazai készítésű és beszerzésű.

Ugyanakkor a különleges növények kedvelőire gondolva Hollandiából és Dániából szobanövényeket, Szicíliából mediterrán növényeket, az Észak-Olasz Pistoia környékéről pedig egyedi örökzöldeket, pálmákat szereznek be az áruházaik.

Jelentős kereskedelmi tevékenységet folytat a cégcsoport viszonteladókkal. Önálló nagykereskedelmi egységeik beltéri és faiskolai dísznövényeket, növénytartókat és gyepszőnyeget forgalmaznak, folyamatosan ellátva kiskereskedelmi üzletláncukat, melyek elsősorban virág- és ajándékboltok, kertészeti áruházak, faiskolák és kertészeti szolgáltatók.

Az Oázis Kertészet cégcsoportja aktív segítője a magyar sportéletnek, 2000 óta a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója, s joggal büszkék arra, hogy hazai és nemzetközi jószolgálati szervezetekkel karöltve segítik a rászorulókat.

(X)