A Mi Hazánk Mozgalom is indul a választásokon Pécsett

2019. augusztus 23. péntek 11:49

A Mi Hazánk Mozgalom is indul a választásokon Pécsett

Sajtótájékoztatón jelentette be pénteken a Mi Hazánk Mozgalom, hogy az FKGP-vel és a MIÉP-pel közösen mind a 18 pécsi körzetben önálló jelölteket és polgármesterjelöltet állítanak. 

 

Kincses Péter, a Mi Hazánk pécsi szervezetének elnöke úgy fogalmazott, elsősorban az utcán szeretnék elérni az embereket. Minden vasárnap a vásárban találkozhatnak képviselőjelöltjeikkel, polgármesterjelöltjükkel. A belvárosban lakossági fórumot is tartanak majd.

Sándor Zoltán, a párt pécsi polgármesterjelöltje arról beszélt, hogy a programuk még alakulóban van, de már megvannak a főbb pontok, amik mentén politizálnánk.

Az aláírásgyűjtést rendhagyó módon szervezik - nem az önkéntesek járják az utcákat, hanem minden képviselőjelölt saját választókerületében személyesen keresi fel az ott lakókat.

Elsősorban a zöldterületeket, a kerékpárutakat fejlesztenék, a baleset-megelőzésre pedig sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnék.

- Nyilván a polgármesterség nem reális cél, inkább a Mi Hazánk népszerűsítése a lényeg. Legutóbb 3,3 százalékon mérték a pártot, mi 5 százalékkal teljesen elégedettek lennénk. Úgy véljük, listáról lehetséges bejutni a közgyűlésbe, ezt próbáljuk meg elérni - mondta.

 

EQM