Molett partiruhák elegáns színekben

2017. augusztus 29. kedd 21:36

Molett partiruhák elegáns színekben

Szeptemberben bizonyára kapunk jópár bulimeghívót, és az esküvőket is szívesen teszik erre a gyönyörű hónapra. Forróság már nincs, de még bőven lehet szabadtéri rendezvényeket tartani. 

Öltözködni viszont nem feltétlenül egyszerű ezeken az alkalmakon, mivel délután még lehet, hogy meleg van, este pedig fogvacogtató hideg. A megoldást az elegáns ruhák jelentik, pár okos kiegészítővel.

Ma már a plus size mérettel rendelkező hölgyek is rengeteg gyönyörű koktélruha és parti öltözék közül választhatnak.

Szerencsés trend, hogy a tervezők igyekeznek kollekciójukat mind nagyobb méretekben elérhetővé tenni. A telteket megcélzó online áruházak pedig minden eddiginél szélesebb választékot kínálnak. 

A csodás ruhaköltemények egy elegáns kendővel, kardigánnal hűvösebb estéken is beválnak.

A parti persze lehet sokféle

Laza buli a kollégákkal egy szőlőhegyen, vagy nagyszabású étterem avató parti a belvárosban? A legjobb barátunk esküvője templomban tartott szertartással, vagy bensőséges premierbuli?

Ha egy alkalmi ruhánk van, nem fogunk tudni megfelelni a kihívásoknak. Érdemes bővíteni a kollekciónkat, ha szükséges, hogy legyen lazább parti szettünk és estélyi ruhánk is.

A koktélruha remek választás, még utcára is felvehető, és minden kerti bulihoz, könnyedebb alkalomhoz passzol. Választhatunk az idei szezonban csipke anyagút is, ami nőies és finom megjelenést ad. Egy csipkeboleró remekül formál, és nagyon sikkes, igazi ünnepi választás.

Vigyázzunk a fényes, vastag, erős darabokkal, mert optikailag nagyítanak, ha teltkarcsúak vagyunk. A túlságosan trükkös, erős mintákkal és színekkel ‘operáló' ruhák inkább a filigrán alkatúakon állnak jól.

Hangsúlyozzuk az előnyös adottságainkat

A ruhaválasztásnál alapvető, hogy figyelembe vegyük az alkatunkat. A plus size alkatúak sok esetben szerencsések a mell tájék tekintetében, ezért érdemes optikai trükkökkel ezt kiemelni, de nem kell kiesnünk a ruhánkból. Főleg esküvőn, ahol a menyasszony a sztár, kevésbé népszerű a túldekoltált vendég.

Ha a törzsünkkel nem vagyunk elégedettek, de szép a lábunk, akkor sötét, nem hangsúlyos, egyszerű ruha, és egy szép magassarkú - nem tűsarkú - a legjobb választás. Nyugodtan vállaljunk be felvágott szoknyarészű ruhát, tereljük a figyelmet az előnyös testrészeinkre.

Ha nem vagyunk kibékülve a lábunk formájával, az idei divat nagyszerű ütőkártyát ad a kezünkbe elegáns alkalmakra: ruha vagy szoknya helyett választhatunk overallt. A bő szár jótékonyan eltakarja a lábat, egy jó szabás és egy szép öv nőies és egyben vagány külsőt varázsol. Sokkal jobb választás partira, mint a szoknya cicanadrággal, ami inkább a hétköznapokhoz passzol.

Az overall inkább könnyedebb alkalomhoz passzol, esküvőre helyette egy elegáns nadrágkosztüm is beválik.