Ismét legyőzné a Kozármisleny a Nyíregyházát

2017. március 15. szerda 11:30

Ismét legyőzné a Kozármisleny a Nyíregyházát

A 2016/2017-es bajnoki évben harmadik alkalommal találkozik tétmeccsen a két csapat.

Tavaly ősszel Nyíregyházán 4-0-ra győzött a HR-Rent Kozármisleny, ami rendkívül nagy sikernek bizonyult, országszerte sokan felkapták a fejüket erre az eredményre. Kevés csapat hagyja el győztesen a Szpari otthonát és nagyon kevés gárdának sikerül négy gólt szerezni a Nyírségben, a csapatnak mindkettő összejött.

Következő alkalommal a Magyar Kupában (Pécsett) találkozott a két csapat, akkor is Lantoséknak sikerült győzni és ezáltal továbbjutni, így elég jó előjelekkel várhatják a csütörtöki bajnoki összecsapást. Ez a találkozó lesz utolsó pécsi hazai pályás megmérettetés és mondani sem kell, hogy a csapat szeretne szépen búcsúzni a PMFC Stadiontól.

Időközben eldőlt, hogy a Kozármislenyi Stadion nyitómérkőzése az április 2-án megrendezésre kerülő HR-Rent Kozármisleny - Dorog FC bajnoki mérkőzés lesz, így tétmérkőzés keretében nyitja meg kapuit a nemrég elkészült új létesítmény.

Az utolsó pécsi összecsapás nem éppen szurkolóbarát időpontban, csütörtökön 15:00-kor rendezik meg, ahol nem lehet más a cél, minthogy sikerrel vegyenek egy újabb akadályt.

A Nyíregyháza nem lesz ismeretlen labdarúgók számára, főképp nem Sinanovic Sinan, aki ősszel még Mislenyben szerepelt és a csapattal igazolt a Szparihoz a tél folyamán.

A Nyíregyházában akadnak korábban sokat megélt rutinos labdarúgók, köztük talán a legismertebb Rudolf Gergely, aki magyar válogatottban is letette névjegyét.

A csütörtöki összecsapást Németh Ádám vezeti, segítői Máyer Gábor és Kiss Balázs lesznek, míg tartalék játékvezetőként Barna Gábor működik közre.

Forrás: HR-Rent Kozármisleny