Hazatér a PINKK! Komló helyett a Gandhi sportcsarnokában fogadják szombaton a Győrt

2016. október 07. péntek 10:09

Hazatér a PINKK! Komló helyett a Gandhi sportcsarnokában fogadják szombaton a Győrt

Új korszak kezdődik a PINKK Pécsi-424 női kosárlabda csapat életében: ha a szövetség nem gördít akadályt, már most szombaton Komló helyett a pécsi Gandhi Gimi sportcsarnokában játszhatnak a Győr ellen.

Négyéves történet végére kerülhet pont. Ennyi ideje - azaz megalakulása óta - játssza hazai mérkőzéseit Komlón az amúgy pécsi együttes. Városunkban eddig a nagyobb létesítmények nem fogadták be őket, általában az amúgy is magas kihasználtságra hivatkozva.

Most azonban változott a helyzet. Csütörtökön a klub bejelentette, hogy várhatóan a CMB CARGO UNI Győr elleni szezonnyitó mérkőzést a Gandhi Gimnázium sportcsarnokában (Dobó I. utca 93.) rendezik. Hogy ez tényleg így legyen, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) előbb hitelesítenie kell a pályát, a jóváhagyást pénteken kaphatja meg a létesítmény. Az engedélyezési folyamat eredményéről természetesen a mai nap folyamán beszámolunk.

A PINKK vezetősége, mint azt honlapukon írják, köszönetet mondanak a Gandhi sportcsarnok fenntartójának, a pécsi szakhatóságoknak, valamint az MKOSZ-nek a „segítőkész munkáért".

A klub és a szurkolók az eltelt négy évben otthonukká tették a komlói sportcsarnokot, így természetesen szeretnének méltó módon búcsúzni. Ennek részleteire hamarosan fény derül.

A 18 órakor kezdődő szombati mérkőzésre a felnőtteknek ezer, a diákoknak 700 forintba kerül a belépőjegy.


Képünkön: a PINKK szurkolóinak üzenete egy korábbi mérkőzésen, még Komlón. 

Palotás P. - Fotó: PINKK