Ajjaj: zakóval indította a Munkás az idényt, nem jött össze a pontszerzés Szegeden

2017. augusztus 13. vasárnap 20:10

Ajjaj: zakóval indította a Munkás az idényt, nem jött össze a pontszerzés Szegeden

Hétvégén elrajtolt a harmadosztályú bajnokság, így a Márton Gábor vezette PMFC számára is megkezdődött az új szezon. Sajnos pocsékul, a Munkás vereséget szenvedett Szegeden. 


A piros-feketék a Közép-csoport nyitányán az előző évadot még az NB II-ben töltő SZEOL SC vendégeként léptek pályára.

- A Pécs tavaly is szeretett volna felkerülni. Az ilyen csapatoknál általában a második évre sikerülni szoktak ezek a tervek. Az előszezont és az átigazolásokat nézve a Pécs bivalyerős favoritja a Közép-csoportnak. A vasárnapi meccsen az eredménytől függetlenül megállapíthatjuk, hogy mennyire vagyunk lemaradva, már ha le vagyunk. Nem ismeretlen a Pécs, többször is láttam őket játszani, minőségi igazolásokat hajtottak végre. Természetesen nyerni szeretnénk, de nem mi vagyunk a meccs esélyesei - nyilatkozta a SZEOL SC edzője, Siha Zsolt beszélt a meccset megelőzően a szegedma.hu-nak. .

Esélyek ide vagy oda, a pályán a hazaiak bizonyultak jobbnak, 1:0-s félidő után 2:1-re nyert a Szeged, Koller 70. percben szerzett gólja csupán a szépítéshez volt elég.

Úgy tűnik, ez az idény sem lesz sétagalopp.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 1. forduló

SZEOL SC - PMFC 2 - 1 (1-0)

Szeged, SZVSE-stadion, 600 néző. Vezette: Csonka Bence (Flinta Zoltán, Viczián Mátyás).
SZEOL: Prokop - Rácz L., Grünvald, Gajág, Lévai, Ondrejó, Forró, Maksimovic (Papp Á., 86′), Kéri, Beretka (Benkő, 90+1′), Mihály (Rabatin, 89′). Edző: Siha Zsolt.
PMFC: Gőcze - Károly (Wittrédi, 59′), Frank, Fellai (Rácz Á. - a szünetben), Turi, Füredi, Kónya D., Puskás, Szabó R. (Kónya K., 23′), Koller, Mojzer. Edző: Márton Gábor.
Gól: Maksimovic (23′), Beretka (85′) ill. Koller (70′)
Sárga lap: Gajág (16′), Prokop (74′) ill. Szabó R. (6′), Füredi (50′).

EQM - Fotó: szegedma.hu