Vasárnap ismét a régi lesz a pécsi vásár: minden árus kipakolhatja a portékáját

2021. április 08. csütörtök 14:20

Vasárnap ismét a régi lesz a pécsi vásár: minden árus kipakolhatja a portékáját

Vasárnap újra a korábban megszokott szolgáltatásokkal és árusokkal fogadja a pécsieket a vásár. A PVh bérlői a hétfőtől újra nyitva tartó Búza téri ügyfélszolgálaton, vagy április 18-án a vásártéren tudják megújítani a múlt hónap végén lejárt negyedéves helybiztosításukat. Addig a Pécsi Vagyonhasznosító minden vásártéri bérlő megszokott helyét fenntartja és a bérletkedvezményt sem veszítik el, közölte az önkormányzat.

 

 

Vasárnaptól újra a klasszikusan ismert vásárt találják az érdeklődők a pécsi vásártéren. Minden árus kipakolhat, a büfék viszont továbbra is csak elvitelre szolgálhatnak ki az érvényes kormányzati szabályok értelmében.

A vásártér munkatársai fokozottan ellenőrzik a maszkok szabályszerű használatát és fontos a védőtávolságok megtartása is.

A vásárlók, látogatók számára továbbra is kötelező a szájat és orrot is takaró maszk, az árusoknak pedig a maszk és gumikesztyű használata. Kérünk mindenkit ennek betartására! Vigyázzunk egymásra!

Április 12-én, hétfőn kinyit a Búza téri ügyfélszolgálati pont is, onnantól a megszokott módon és időben, 8.00 és 15.00 óra között tudnak személyesen ügyet intézni, bérleti díjat befizetni a PVh bérlői.

A vásártéri árusítóhelyeket érintő, eredetileg március végén esedékes helyszíni helybiztosítások és helypénz-befizetések napja a korlátozott működés miatt későbbre tolódott. Az árusítók a vásártéren április 18-án 6.00 óra és 13.00 óra között tudnak helybiztosításokat és helypénzeket befizetni.

A Pécsi Vagyonhasznosító április 18-ig minden vásártéri bérlőjének megszokott helyét fenntartja és a bérletkedvezményt sem veszítik el!

EQM