Pornófilmekben szerepelt egy baranyai általános iskola egyik angoltanára?

2023. március 04. szombat 10:48

Pornófilmekben szerepelt egy baranyai általános iskola egyik angoltanára?

Felnőtt filmekben szerepelhetett egy baranyai iskolában angolt tanító pedagógus - erről ír a PestiSrácok. A témával kapcsolatban a Hír TV megkereste a Nemzeti Pedagóguskar Országos Etikai Biztosságának egy tagját, aki azt mondta a stábunknak: hivatalos bejelentés az üggyel kapcsolatban még nem érkezett, azonban egy ilyen eset nem csak a pedagógusok tekintélyét rontja, de a tanulók fejlődését is nagymértékben befolyásolhatja. 

 

 

Pornográf tartalmú filmekben szerepelhetett egy baranyai általános iskola angol szakos tanára - erről írt a PestiSrácok.

A lap úgy értesült: ezek a felnőtt tartalmú videók jelenleg is elérhetőek az interneten.

Kozák András, a Nemzeti Pedagógus Kar Országos etikai bizottságának tagja a Hír Tv Híradójának elmondta: hivatalos bejelentés az érintett pedagógusról még nem érkezett sem a szülőktől, sem az intézménytől, azonban ha ez megtörténik: vizsgálatot indítanak.

A szakember szerint, ha a hír igaz, akkor a tanár nem csak, hogy megszegte a pedagógusokra vonatkozó hatályos jogszabályokat, de a diákokra nézve is káros, amit csinált.

"Ha bebizonyosodik, hogy valóban az érintett angol tanár szerepel a felnőtt filmekben, akkor az illetékes tankerület azonnali hatállyal elbocsátja" - tette hozzá Kozák András.

Képünk illusztráció.

Forrás: Pesti Srácok