Összevert és kifosztott három fiatal egy férfit Baranyában

2023. február 23. csütörtök 14:52

Összevert és kifosztott három fiatal egy férfit Baranyában

A szigetvári rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását annak a három fiatalnak, akiket kifosztással gyanúsítanak. 

 

 

A rendőrségre szerdán hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Szigetváron bántalmaztak egy férfit.

 

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértett elment egy Berzsenyi utcai lakásba, ahol három másik fiatallal találkozott, mert úgy volt, hogy egyikük megveszi tőle a kabátját.

A lakásban egy 18 éves szigetvári férfi szóváltásba keveredett a sértettel, mert az meggondolta magát a kabát eladásával kapcsolatban. Ekkor a férfi és a lakásban tartózkodó két társa - egy 19 éves halászteleki nő, valamint egy 17 éves szentdénesi fiú - szidalmazni kezdték a sértettet, majd bántalmazták is.

Egyikük a lábánál fogva lerántotta az ágyról, majd többször ököllel arcon ütötték, és közben a 18 éves férfi elvette tőle a mobiltelefonját is.

A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőket, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók, az eltulajdonított telefont pedig lefoglalták.

Ellenük - őrizetbe vételük mellett - csoportosan elkövetett kifosztás bűntette miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság, és kezdeményezték mindhárom fiatal letartóztatását.

Forrás: BVRFK