Nem mindennapi ügy miatt keresnek egy miniszoknyás, szatyros nőt a pécsi zsaruk

2020. július 23. csütörtök 15:28

Nem mindennapi ügy miatt keresnek egy miniszoknyás, szatyros nőt a pécsi zsaruk

Szatyorral ütötte egy nő a kereszteződésben elhaladó autó hátsó ajtaját Pécsett. 

 

 

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

Pécsett, a Rákóczi út - Bajcsy- Zsilinszky út kereszteződésénél 2020. július 9-én 13 óra 23 perckor egy fekete, hosszú ujjú felsőt és miniszoknyát viselő gyalogos nő a jelzőlámpa piros jelzését figyelmen kívül hagyva a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen az úttestre lépett, ezért a Széchenyi tér irányából a Nagy Lajos király útja felé szabályosan haladó szürke Fiat Punto gépkocsi vezetője rádudált.

A gyalogos ezután visszalépett a járdára, majd a nála lévő teli szatyorral két alkalommal megütötte az elhaladó autó jobb hátsó ajtaját, amelyben ezáltal anyagi kár keletkezett.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán.

Képünk illusztráció.

Forrás: BMRFK