Lelöktek egy utast a buszról Pécsett, hogy elvehessék a tárcáját

2019. december 13. péntek 11:20

Lelöktek egy utast a buszról Pécsett, hogy elvehessék a tárcáját

Még a buszról is lelökött egy utast egy nő, hogy megszerezze a pénztárcáját. A pécsi nyomozók a társával együtt őrizetbe vették. 

 

 

Bejelentés érkezett csütörtökön 13 óra 43 perckor a rendőrségre arról, hogy Pécsett, az egyik buszmegállóban ketten megtámadtak egy férfit.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 39 éves pécsi nő és 41 éves élettársa az egyik helyi járatú autóbuszon megpróbálta kilopni a pénztárcát egy utas táskájából.

Amikor ezt az utas észrevette, magához szorította a táskáját, ekkor a nő lelökte őt a buszról, majd utánament. A buszmegállóban ismét megpróbálta tőle elvenni a tárcáját, közben leszállt a buszról a nő élettársa is, aki lökdöste a sértettet, de a lopás végül így is meghiúsult. Az esetet a pár gyermekei a buszról sírva nézték végig.

A rendőrök adatgyűjtést követően beazonosították a támadókat, majd előállították őket a rendőrkapitányságra. Mindkettőjüket kihallgatták gyanúsítottként, ellenük - őrizetbe vételük mellett - rablás bűntett kísérlet, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoznak a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Forrás: BMRFK