Harmincmillió forintot lopott el egy villányi férfitől egy baranyai banda - Videó!

2022. május 28. szombat 10:36

Harmincmillió forintot lopott el egy villányi férfitől egy baranyai banda - Videó!

A rendőrök két napon belül fogták el azt a négy gyanúsítottat, akik közel 30 milliót loptak el egy villányi férfitól. 

 

 

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki három férfit és egy nőt, akik a gyanú szerint 2022. május 23-án délután Villányban, egy Virágos utcai házból közel 30 millió forint értékben tulajdonítottak el készpénzt.

A nyomozók megállapították, hogy a 32 éves siklósbodonyi férfit, valamint a 26 éves kákicsi nőt a sértett beengedte az otthonába, majd a pár ezt kihasználva elterelte a figyelmét, és eközben beengedték az ingatlanba a társaikat.

Az 52 éves diószviszlói és 47 éves kórósi férfi egy szekrényből elvitt egy lemezkazettát, amelyben a házigazda pénze volt.

A rendőrök két napon belül beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd a diósviszlói és kórósi férfiakat az otthonukban, a siklósbodonyi férfit és a kákicsi nőt pedig a fővárosban, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztályának segítségével fogták el.

A fővárosban elfogott pár autójának átvizsgálása során repülőjegyek is előkerültek, kiderült, hogy az Egyesült Királyságba akartak utazni.




A rendőrök mind a négy gyanúsítottat előállították a rendőrségre. Kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, majd kezdeményezték a három férfi letartóztatását.

A férfiak, valamint a nő ellen lopás miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

Forrás: BMRFK