Folyamatosan toborozzák a határvadászokat Baranyában

2023. február 17. péntek 15:42

Folyamatosan toborozzák a határvadászokat Baranyában

A rendőrök több helyszínen is tájékoztatták az érdeklődőket a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásról és a leendő feladatokról.

 

 

 

 

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja az elmúlt héten megyeszerte összesen 18 helyszínen, többek között állásbörzéken, fórumokon és fesztiválon is népszerűsítette a szerződéses határvadász-képzést.

Tájékoztatást adtak a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásáról és a leendő szolgálati feladatokról. Az érdeklődők részére szórólapokat osztottak, segítséget nyújtottak a jelentkezési nyomtatványok kitöltéséhez.


A jelentkezés menetéről, feltételeiről, felvételi eljárásról és az új jogviszony tartalmáról bővebb tájékoztatás az alábbi linken is elérhető:


https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes


A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Érdeklődni a [email protected] e-mail címen, vagy a 06-72/504-434-es telefonszámon és a megye valamennyi rendőri szervénél lehet.

 


 

 

Forrás: BMRFK