Felújítják a baranyai kormányhivatal Hengermalom utcai telephelyét

2019. november 07. csütörtök 11:24

Felújítják a baranyai kormányhivatal Hengermalom utcai telephelyét

A Baranya Megyei Kormányhivatal közlekedési hatóságának Pécs, Hengermalom u. 2. szám alatti telephelyén felújítási munkák zajlanak. 

 

 

A hivatal az autók honosításával, műszaki vizsgáztatásával kapcsolatos, jelentősen megnövekedett igények mellett is arra törekszik, hogy a lehető leghamarabb kerüljön sor az ügyfelek által kért eljárásokra.

Ennek megfelelően a most kezdődő, halaszthatatlan korszerűsítési, felújítási munkák idején is igyekszik biztosítani a zavartalan ügyintézést, illetve a műszaki vizsgasor alternatív útvonalon történő megközelíthetőségét.

A felújítás ideje alatt a műszaki vizsgálatra vagy hatósági szemlére érkező járművek számára a vizsgálat megkezdéséig nem tudják biztosítani az udvaron történő várakozást.

Kérik, hogy járműveikkel a telephely környékén lévő parkolóhelyeken álljanak meg, és az eljárás helyszínét csak a kérelem felvétele után, az ügyintéző tájékoztatásának megfelelően közelítsék meg.

A műszaki vizsgasorra a Hengermalom u. 4. szám alatti ingatlan (volt ATI) udvarán keresztül lehet majd bejutni, a hatósági eljárás díjának megfizetéséről szóló bizonylat felmutatásával.

A felújítási munkák előreláthatóan az idei év végéig tartanak.

Forrás: Baranya Megyei Kormányhivatal