Élettársa, anyósa és sógora kényszerített prostitúcióra egy baranyai lányt - Videó!

2022. június 18. szombat 20:18

Élettársa, anyósa és sógora kényszerített prostitúcióra egy baranyai lányt - Videó!

Két nő és egy férfi kényszerített prostitúcióra egy 17 éves lányt Somogyhatvanban. 

 

 

A Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársai csütörtökön délután fogták el azt a két nőt és egy férfit, akik a gyanú szerint 2022. május 1-je és június 10-e között arra kényszerítették a férfi 17 éves élettársát, hogy prostituáltként dolgozzon, az abból befolyt pénzt pedig elvették tőle.

Elfogásukat követően előállították őket a rendőr-főkapitányságra, majd kihallgatták őket.

A 27 éves somogyhatvani férfit és 42 éves anyját azzal gyanúsítják, hogy 2022 áprilisában hirdetést adtak fel több internetes oldalon, ahol a férfi 17 éves élettársát akarata ellenére és beleegyezése nélkül szexuális cselekmények végzésére ajánlották fel. Amikor a hirdetésre jelentkező férfiakkal a lány nem akart elmenni, vagyis a szexuális szolgáltatás nyújtását megtagadta, a férfi több esetben megverte a sértettet, illetve a szexuális szolgáltatásaiért kapott pénzt közösen elvették tőle, és felélték azt. A lányt a lakóhelyükön tartották fogva, egyedül, felügyelet nélkül sehova nem engedték el.

A férfi 23 éves budapesti testvérét azzal gyanúsítják, hogy a fenti bűncselekmény elkövetésében ő is közreműködött, mivel segített a sértett prostitúcióra való kiközvetítésében, és több esetben ő vette át a pénzt a kuncsaftoktól, illetve részt vett a lány őrzésében is.
A rendőrök mindhármukat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A férfi ellen emberkereskedelem és kényszermunka elkövetése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, míg a két nőt - a férfi anyját és a testvérét - azzal gyanúsítják, hogy a két említett bűncselekményben bűnsegédként vettek részt.

Forrás: BMRFK