Csizmadia Péter: az ünnepi időszak után folytatjuk Pécsre vonatkozó terveink bemutatását

2023. december 11. hétfő 12:55

Csizmadia Péter: az ünnepi időszak után folytatjuk Pécsre vonatkozó terveink bemutatását

Nincs több idő arra, hogy városunkat egy önmagával és lassan már minden pécsi közösséggel haragos viszonyba kerülő csoport kísérletezéseire bízzuk. Látjuk 2019 óta, hogy mi lett ennek a kísérletnek az eredménye. Látjuk, hová vezetnek a betarthatatlan ígéretek, a soha meg nem valósuló álomberuházásokról szóló mesebeszédek, mondta hétfői sajtótájékoztatóján Csizmadia Péter, a Fidesz közgyűlési frakcióvezetője. 

 


- Sajnos a választási programoknak ma már nem szoktak túl komoly jelentőséget tulajdonítani. Mi mégis így teszünk, mert saját elképzelésünkre, mellyel minden pécsit meg kívánunk megszólítani ,nem tudunk másként tekinteni, mint Pécs város következő évtizedének fejlesztési tervére. Azon dolgozunk, hogy közel fél évszázad után végre egy, a következő generáció számára is meghatározó, nyertes évtized érkezzen el 2024-et követően Pécsre - jelentette ki.


Hozzátette, javaslataik, melyekből több elemet bemutattak az elmúlt hetekben, szilárd értékrenden, de a mindennapi élet városüzemeltetési szempontjainak figyelembevételével mégis pragmatikus javaslatokon alapulnak. Legyen szó általános városvezetői szemléletről vagy konkrét fejlesztési elképzelésről.

- Meggyőződésünk, hogy Pécsnek változásra van szüksége, ebben pedig csak a polgári oldal képes reális alternatívát nyújtani a pécsieknek, ezért az ünnepi időszakot követően folytatni fogjuk terveink ismertetését és a pécsiek véleményét is kikérjük arról, hogy milyen városban szeretnének élni az elkövetkező évtizedekben. Tesszük azért, hogy Pécs újra büszke nagyváros legyen!

EQM