A város valós problémáiról kérdezi a pécsieket a nemzeti oldal polgármesterjelöltje

2024. március 21. csütörtök 10:51

A város valós problémáiról kérdezi a pécsieket a nemzeti oldal polgármesterjelöltje

Pécsről a pécsiekkel! címmel a valós problémákra rákérdező kérdőívet juttat el a városlakóknak a pécsi polgári szövetség - jelentette be  Csizmadia Péter, a Fidesz, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) pécsi polgármesterjelöltje csütörtöki sajtótájékoztatóján.

 

 

Csizmadia Péter kiemelte: Pécs meghatározó, sorsdöntő választás előtt áll, ezért eljött az idő, hogy a város jövőjét meghatározó kérdésekben  közösen döntsünk. A baloldali látszatpolitizálás és semmittevés helyett most a pécsiek elmondhatják véleményüket a valódi helyi problémákról - tette hozzá.

 

A pécsi polgári szövetség jelöltjének ismertetése szerint a pécsiek a többi között a város tömegközlekedéséről, a polgári oldal által a városi közösségi közlekedésben a diákok számára bevezetni tervezett kedvezményekről is kifejthetik álláspontjukat.

A kérdőív emellett  rákérdez a városi közutak és járdák állapotára, továbbá a jelenlegi
városvezetés befektetés ellenes politikájára, amelynek szintén a város
lakói látják kárát.

A kérdőívben hangsúlyos rész szól a baloldali városházi mutyikról, valamint a polgári szövetség által gyakorlatba ültetni kívánt antikorrupciós üvegzseb-rendeletről is.

EQM