A belvárosba rendelne ma ételt? Van egy rossz hírünk

2021. szeptember 18. szombat 13:13

A belvárosba rendelne ma ételt? Van egy rossz hírünk

A Hal téren megállították rendőrök a lezárt területen belül található szerkesztőségünkhöz igyekvő ételfutárt, mondván még akkor sem mehet be, ha munkát végezne.

 

 

A szombati Pécs Pride-al kapcsolatos rendőrségi közleményben az áll: "házhoz szállítással foglalkozó vendéglátóegységekhez érkező futárok kizárólag gyalogosan közelíthetik meg az érintett vendéglátóhelyet, a járművekkel a lezárt területen kívül parkolhatnak." 

 

 

Azokat a futárokat tehát - a tájékoztató szövege szerint - beengedik a lezárt területekre, akik az ottani vendéglátóhelyekhez mennek, hogy felvegyék az ételszállítmányt, ám akik kívülről hoznának rendelést a kordonok mögé, azoknak megálljt parancsolnak az egyenruhások.

Mi legalábbis erre a megfejtésre jutottunk.

A belvárosi lakosoknak, és ott ma munkát végzőknek érdemes tehát jól meggondolni, honnan rendelnek ételt, ha nem akarnak éhgyomorra egy kiadósat sétálni.

FRISSÍTVE:

A rendőrség elmondása alapján, valami hiba történhetett, hiszen az ételszállítók bemehetnek a lezárt területre, lévén a munkájukat végzik.

Így valószínűleg ami velünk történt, egy egyszeri eset volt, és nem maradnak éhen azok, akiknek a belvárosban van dolguk a mai napon.

 

EQM