Szuperkurzus indul a Pécsi Tudományegyetemen

2014. február 17. hétfő 08:11

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) Természettudományi Kara és az IT Services Hungary (ITSH) közös szervezésében kerül sor az újonnan induló Szuperkurzus ünnepélyes megnyitójára február 18-án, kedden 15.30 órai kezdettel az Ifjúság út 6. szám alatti Vargha Damján konferenciateremben.

A szuperkurzus egy olyan, ITSH által támogatott program, amely lehetőséget ad a PTE tehetséges és szorgalmas gazdaságinformatikus, programtervező informatikus, műszaki informatikus és közgazdász hallgatói számára, hogy nagyon magas óraszámban - heti 20-24 órában - tanuljanak vállalatirányítási rendszerekről.

A kurzust sikeresen teljesítő hallgatók számára az ITSH - tervezett nagy arányú pécsi létszámfejlesztése miatt - tanulmányi szerződés keretében azonnali üzemeltetői, fejlesztői állásokat kínál helyben, versenyképes fizetéssel. A hallgatóknak lehetősége van akár munka mellett is befejezni felsőoktatási tanulmányaikat, „átugorva" ezzel az álláskeresés hosszadalmas és fárasztó folyamatát.

A programot a PTE TTK részéről Dr. Gábriel Róbert dékán, az ITSH részéről Zalay Buda, a Pécsi Szolgáltató Központ vezetője nyitja meg.

 

Forrás: PTE