Már árulják a jegyeket a Svájc elleni focimeccsre

2016. szeptember 08. csütörtök 10:20

Már árulják a jegyeket a Svájc elleni focimeccsre

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) már szerda estétől elérhetővé tette a jegyvásárlást mindenki számára a Svájc elleni világbajnoki selejtezőre.

Az október hetedikei mérkőzésre hétfőtől az MLSZ Szurkolói Klub tagjai vásárolhattak belépőket, a többieknek eredetileg csütörtökön reggeltől nyitották volna meg "a kasszákat", ám mivel szerda délutánra szinte valamennyi, a klub tagjainak elérhetővé tett (7500 darab) jegy elfogyott, a teljes körű értékesítés már szerdán este hét órától megkezdődött.

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket - szurkolói kártyával (klubkártya vagy futballkártya) - interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni.

Futballkártya, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Expressnek a Bálnában és a Syma Csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani, valamint vidéken a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein. Kártya nélkül minden érdeklődő csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával.

A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is, folyamatosan elérhető. A mind az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árából a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30, egyéb vásárlóknak 15 százalék kedvezményt biztosít.

A Groupama Arénában sorra kerülő Magyarország-Svájc találkozóra öt árkategóriában (4000, 6000, 9000, 12000 és 15000 forint), a VIP-szektorokba pedig négy árkategóriában (15 ezer, 20 ezer, 30 ezer és 40 ezer forintért) árulnak jegyeket.

Külföldi állampolgárok - a svájci állampolgárok kivételével - utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

MTI